FAQs

âme pure® DERMAROLLER BEHANDLING

Hva er dermaroller / microneedling?

Dermaroller (microneedling/ mikronålbehandling) er en veletablert behandlingsmåte, som i en årrekke har vært brukt av dermatologer og plastikkirurger. Den brukes ofte i profesjonelle ansiktsbehandlinger på klinikk og nå kan du enkelt gjøre den samme behandlingen hjemme.


Enkelt forklart skaper CIT Face Roller™ mikroskopiske hull i hudens overflate, som simulerer en «skade,» men uten at huden blir skadet. En naturlig reparasjonsprosess settes i gang umiddelbart og huden vil frigjøre et utall veksthormoner, slik at kollagen og elastinproduksjonen settes i høygir. Huden vil derfor fornye seg selv og bli strammere, da ny hud erstatter gammel og skadet hud.
Resultatet blir en jevn, myk hud, med færre arr, urenheter, pigmentflekker, store porer og rynker.
Behandlingen kan øke kollagenproduksjonen med over 200% etter kun første behandling. I tillegg øker CIT Roller absorpsjonen av dine hudprodukter inn til dermis med opptil 1000 ganger, gjennom de mikroskopiske kanalene.
Ved normal påføring av hudpleieprodukter er det kun 0,5% av produktets virkestoffer, som absorberes inn til dermis, resten blir liggende utenpå huden.
Det er nettopp derfor vi har utviklet Collagen Therapy Gel’s, som skal påføres rett etter dermaroller behandling. De inneholder høydoserte aktive ingredienser, som er svært viktige for å oppnå gode resultater. I tillegg vil Gelen umiddelbart kjøle ned huden og fjerne rødhet. 

Sammenlignet med for eksempel laserbehandling er vår dermaroller behandling smertefri, uten ubehagelige bivirkninger og meget kort restitusjonstid. Den kan brukes på alle hudfarger, uten fare for hyperpigmentering. Men best av alt, du sparer mange tusen kroner.

Hva skiller dermaroller fra laser og andre hudfornyende behandlinger?

Resultatet av behandlingen kan sammenlignes med effekten av en laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid.
Det brukes ingen varme, og den kan derfor brukes på alle hudfarger uten fare for hyperpigmentering. 

Hvilke hudproblemer kan behandlingene til âme pure® hjelpe deg med?

âme pure® sine CIT Roller hjemme-behandlinger er kjent for å gi fantastiske resultater. Best resultat oppnås i kombinasjon med Collagen Therapy Gel, som effektivt bekjemper hudproblemene med sine høydoserte aktive ingredienser. Behandlingene er klinisk dokumentert til å gi fantastiske resultater som varer.
Behandlingen redusere:
-Akne arr
-Rynker og linjer
-Store porer
-Uren hud og kviser
-Pigmentflekker og aldersflekker
-Strammer opp huden
-Cellulitter
-Strekkmerker
-Normaliserer oljete og fet hud
-Gir en glattere hudtekstur

VALG AV ANSIKTSBEHANDLING

Hva er CIT Face Roller?

âme pure® CIT Face Roller is er en rull med 192 syltynne medisinske nåler av kirurgisk stål, med en lengde som varierer fra 0.5mm- 0.75mm. Den føres over huden for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden.
âme pure® CIT Roller hudforbedrende behandling helt uten kirurgi.

Gir en dermaroller med flere nåler bedre resultat?

Nei, vi kjenner ikke til noen studier som dokumenterer at flere nåler gir bedre resultat. Flere nåler gjør at man må bruke mer krefter for å trenge inn i huden noe som øker risikoen for nerve/ vevsskader, blødninger og smerte. 
Dokumenterte studier finnes for over dermaroller med 192 nåler og Body roller ment for kropp på 400 nåler. 

Hvilken lengde skal jeg velge på CIT Face Roller?

Velg 0.5 mm for å behandle store porer og uren hud, akne arr, linjer/rynker eller pigmentflekker.
Velg 0.75 mm for å behandle dype og gamle rynker eller dype arr.

Hva skal jeg velge mot linjer, rynker og pigmentflekker?

Den mest effektive behandlingen for moden hud er WrinklEraser™ BASIC, eller WrinklEraser™ + Crème
Studier viser synlig reduksjon av rynker på kun 1 uke. Den gir huden et glattere og fastere utseende ved hjelp av tre høydoserte aktive ingredienser. Den bekjemper aldringstegn som linjer, rynker, pigmentflekker og store porer.

Hva skal jeg velge mot aknearr eller uren problemhud?

CIT Face Roller Platinum behandlingen gir en glatt og kvisefri hud, uten aknearr og store porer. Det er en vitenskapelig avansert behandling, som bekjemper problemhud med høydoserte aktive ingredienser og gir raskt synlige resultater.
Behandlingen er klinisk dokumenter og har vist en reduksjon av aknearr på 50- 80%.

Ved aktive kviser bør det unngås å rulle direkte over utbruddene. Har man tett med utbrudd i ansiktet, kan det være lurt å velge Adj. Derma Stamp. Den gir en mer presis behandling, slik at man unngår å rulle over utbruddene. Nålene kan justeres fra 0.2- 1.00mm, og egner seg derfor bra til behandling av arr og urenheter på hals, skuldre og rygg.

Hva skal jeg velge hvis jeg har sensitiv hud?

Vi anbefaler CIT Face Roller BASIC med 0.5 mm. Behandlingen er 100% naturlig, organisk og stimulerer hudens immunforsvar med den patenterte aktive ingrediensen Betox93, verdens reneste Beta Glucan.
Den gir gode resultater på små arr, linjer, ujevn hudstruktur og store porer.

Hva er inkludert i CIT Face Roller BASIC pakken?

CIT Face Roller Basic, WrinklEraser Basic og CIT Face Roller Platinum inneholder CIT face Roller, Collagen Gel, som skal påføres umiddelbart etter rulling og Sanitizer Spray som brukes til å desinfisere hud og roller, både før og etter behandling.
Detaljert instruksjon på hvordan produktene skal brukes ligger inni CIT Face Roller boksen.

VALG AV KROPPSBEHANDLING

Hva er CIT Body roller?

CIT Body Roller™ er utviklet for å behandle problemområder på kroppen, da den er dobbelt så bred som CIT Face Roller™
CIT Body Roller™ lager mikroskopiske hull i huden, som får hudens naturlige helbredningsprosess til å sette i gang umiddelbart. Dette fører til at kollagen og elastin blir produsert, og ny glatt hud vil erstatte gammel og skadet hud.
Behandlingen øker kollagenproduksjonen med over 200% etter kun første behandling og sørger for at våre prisvinnende aktive ingredienser som bekjemper strekkmerker, arr og cellulitter penetreres 1000 ganger bedre inn i huden.

Hvilken lengde skal jeg velge på CIT Body Roller

Velg 0.75 mm for å behandle cellulitter, nye strekkmerker eller hvis områder med tynn hud skal behandles, f.eks. bryst, undersiden av armene.
Velg 1.00 mm for å behandle strekkmerker og arr på kroppen

Hva er forskjellen på CIT Face Roller og CIT Body Roller?

CIT Body Roller™ er utviklet for å behandle problemområder på kroppen, da den er dobbelt så bred og har dobbelt så mange nåler som CIT Face Roller™.
Den skal kun brukes på kroppen og aldri i ansiktet. 

Hvis du ønsker å behandle arr i ansiktet og på kroppen samtidig, kan vi anbefaler at du velger Adjustable Derma Stamp. Nålene kan justeres fra 0.2 mm - 1.00 mm lengde.

Hva skal jeg velge mot strekkmerker?

Intensive Stretch Marks Eraser™ en av markedets mest avanserte og effektive behandling for strekkmerker og arr på kroppen.
Behandlingen kan på kun 8 uker redusere strekkmerker og arr betydelig. Vår erfaring viser at man kan oppnå 50- 80% reduksjon av strekkmerker og arr.

Velg 0.75 mm for å behandle cellulitter, nye strekkmerker eller hvis områder med tynn hud skal behandles, f.eks. bryst, undersiden av armene.
Velg 1.00 mm for å behandle strekkmerker og arr på kroppen.

Hva er inkludert i kropps- behandlingene?

I alle kropps- behandlingene får du med CIT Body Roller, Gel som skal påføres rett etter rulling, en Krem som påføres daglig og 2 desinfiserende Sprayer som skal brukes til å rengjøre hender, roller og huden som skal behandles.
Det følger også med detaljert bruksanvisning.

HVORDAN BRUKE DERMAROLLER / FÅ BEST RESULTAT

Fremgangsmåte- CIT Face Roller

Fremgangsmåten på video finner du HER

1. Desinfiser CIT Face Roller, hendene og huden som skal behandles med âme pure® Sanitizer Spray.
Spray og la CIT Face Roller og huden tørke helt før du starter behandlingen. 

2. Start å rulle med et lett til medium press. Du skal ikke presse hardt.

3. Hvert hudområde rulles 5 ganger horisontalt, 5 ganger vertikalt og 5 ganger diagonalt til høyre, og 5 ganger diagonalt til venstre. Frem og tilbake telles som 1 gang.

4. Påfør Collagen Gel umiddelbart etter rulling.
Noen føler en veldig mild "solbrenthet" i huden etter behandling. Da skal man gjerne påføre Gel 2- 5 ganger utover kvelden, som vil sølge for at eventuel rødhet og varme forsvinner på få timer.
Ingen andre produkter enn Collagen Gel skal skal påføres huden, den kvelden etter man har utført behandlingen.
Morgenen etter ( minimum 6 timer etter behandling) kan fuktighetskrem og sminke påføres som normalt. Derfor er det perfekt å utføre behandlingen på kvelden, slik at man våkner opp med flott hud. 

5. Etter hvert hver behandling skal du rengjøre CIT Roller under varmt vann. Deretter skal den desinfiseres med âme pure Sanitizer Spray. La den lufttørke før du legger den tilbake i medfølgende etui.

Samme prosedyre gjøres med Derma Stamp og CIT Pen.

Fremgangsmåte- CIT Body Roller

Fremgangsmåten på video finner du HER

1. Desinfiser CIT Body Roller, hendene og huden som skal behandles med âme pure® Sanitizer Spray.
Spray og la CIT Body Roller og huden tørke helt før du starter behandlingen. 

2. Start å rulle med et lett til medium press. Du skal ikke presse hardt.

3. Hvert hudområde rulles 5 ganger horisontalt, 5 ganger vertikalt. Frem og tilbake telles som 1 gang.

4. Påfør Stekkmerke eller Cellulitt Gel umiddelbart etter rulling. Den kan gjerne påføres 2- 5 ganger utover kvelden, hvis huden føles varm eller rød. Gelen vil kjøle ned huden og fjerne rødhet.
Ingen andre produkter enn Gel skal skal påføres huden, den kvelden etter man har utført behandlingen. 

5. Etter hvert hver behandling skal du rengjøre CIT Body Roller under varmt vann. Deretter skal den desinfiseres med âme pure Sanitizer Spray. La den lufttørke før du legger den tilbake i medfølgende etui.

Hvor ofte skal jeg gjøre dermaroller behandlingen?

Behandlingen med CIT Face Roller og CIT Body Roller utføres på kvelden, 2- 4 ganger annen hver uke.
Det betyr at du har 1 uke med CIT Roller behandling og 1 uke uten. Du kan for eksempel rulle: Søndag, tirsdag, torsdag og lørdag, deretter 1 uke pause, før du igjen starter rulle-uken.
Slik forsetter du behandlingen i 8 uker. 
Har du sensitiv hud kan du gjerne starte opp med 2 behandlings dager i rulle- uken. For eksempel søndag og torsdag. Når du føler at huden har blitt vant til behandlingen kan du øke til 3- 4 dager i behandlings uken.
Det er viktig å huske at man aldri skal rulle to dager på rad, da huden trenger tid til å leges.

Hvordan rengjøres Dermaroller?

Etter hver behandling skal CIT Roller rengjøres under varmt vann. Deretter skal den desinfiseres med âme pure Sanitizer Spray. La den lufttørke før du legger den tilbake i medfølgende etui.

Hvor mange ganger kan jeg bruke CIT Roller og når må den byttes ut?

âme pure® CIT Roller kan brukes i hele behandlings perioden på 8 uker, som tilsvarer 16 ganger.
Flere ønsker å starte opp en ny behandlings periode etter 3- 4 ukers pause, og da skal man bruke en helt ny CIT Roller. Dette er fordi nålene blir slitte/sløve, og kan virke mot sin hensikt.

Hvor mange ganger i året kan jeg gjøre behandlingen?

Behandlingsperioden er på 8 uker. Ønsker du å utføre en ny behandlingsperiode anbefales det å vente 3- 4 uker før du starter opp med ny behandling.
Vi anbefaler å gjøre behandlingen 2- 3 ganger i året for å forebygge aldringstegn, uren hud, pigmentering og store porer.
Nå behandlingen repeteres vil resultatene bli bedre og bedre for hver gang.

RESULTATER

Når ser jeg resultater?

De fleste ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Når behandlingsperioden er fullført vil man merke at huden er fastere, rynker, arr, urenheter, pigmentflekker og store porer er redusert. Hudens generelle tilstand vil være bedre. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i flere måneder etter at behandlingsperioden er avsluttet. Det er ikke slik at effekten vil forsvinne etter en stund. På grunn av at kollagenproduksjonen øker vil huden øke i tykkelse, samt gi en glatt og jevn hud.

Ta gjerne en titt på resultatene, som våre kunder har delt HER

Hvor finner jeg før og etterbilder fra andre kunder?

Vi oppfordrer alle kunder til å dele sine før og etterbilder med oss. Resultatene som er sendt inn til oss av våre kunder finner du HER

Er det noe "nedetid" etter bruk av CIT Roller?

Noen føler en veldig lett "solbrenthet" etter behandlingen.
Collagen Gel fjerner denne rødheten på noen få timer. Det anbefales at den påføres 2- 5 ganger utover kvelden.
Unngå å påføre andre produkter og sminke på huden før neste morgen. (Minimum 6 timer etter behandling)

FORSIKTIGHET

Kan âme pure® CIT Roller bli brukt på alle hudfarger?

Ja, det er trygt å bruke dermaroller- behandlingen på alle hudfarger. I motsettning til laser brukes det ikke varme under denne behandlingen, og slipper derfor sjansen for hyperpigmentering.

Kan CIT Face Roller brukes hvis man har aktive akneutbrudd?

CIT Face Roller skal ikke rulles direkte over kviserutbrudd/ akne, eller åpne sår.
Vi anbefaler derfor å rulle utenom kvisene. Dette vil forebygge nye utbrudd ved å normalisere talgproduksjonen i huden.
Hvis man har man man flere utbrudd, som gjør det vanskelig å rulle anbefaler vi å velge Adjustable Derma Stamp. Den gir en mer presis behandling av problemhud, slik at man lettere unngår å komme borti kviseutbruddene.

Når bør man ikke bruke dermaroller?

Man skal unngå å bruke dermaroller om man har:

Munnsår, vorter, diabetes, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende, har fått cellegift det siste året eller har allergi mot medisinsk kirurgisk stål.
Dersom du har en hudsykdom eller er under medisinsk akne behandling anbefaler vi deg å rådfører deg med din lege før bruk av dermaroller.

FRAKT

Hvor lang er leveringstiden?

Vi har lynrask levering på 1- 3 virkedager. 

Tilbyr dere gratis frakt?

Vi har GRATIS Frakt på alle kjøp over 290 kr.
Bestillinger på 290 kr og lavere koster frakten 79 kr.

Hvor er pakken min?

Hvis du ikke har mottatt sporingsnummer på din bestilling, ta kontakt med vår hyggelige kundeservice så skal vi hjelpe deg. 

BETALING

Hvilke betalingsmåter tilbyr dere?

Vi tilbyr flere trygge betalingsløsninger:
Klarna Faktura - Få varene hjem før du betaler
Visa/ Mastercard
PayPal

RETUR

Kan jeg returnere produktene?

We

Du har alltid 14 dagers angrefrist, så lenge forseglingen rundt produktene ikke er brutt opp.
Les gjerne våre kjøpsbetingelser