• Home
  • Del dine resultater! Før og etterbilder med âme pure

Del dine resultater! Før og etterbilder med âme pure

Vi oppfordrer alle våre kunder til å dele sine fantastiske resultater.
Send gjerne dine bilder til info-no@amepure.com. Hvis vi velger å bruke dine bilder, vil du få en veldig fin belønning. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Ansikt (19 Bilder)

Anne

Etter jeg startet å bruke âme pure, har jeg fått resultater som ikke engang hadde drømt om! Jeg hadde problemer med store porer, rynker og små arr. Jeg har testet flere andre dyre behandlinger på klinikk, som krystallsliping, men fikk ikke gode nok resultater. Jeg synes âme pure er et fantastisk alternativ til dyre klinikk behandlingen!

Les mer

Maria

Jeg er i sjokk over det gode resultatet jeg har fått! Endelig kan jeg starte dagen med et smil.

Les mer

Doro 41 år

Huden min har blitt strammere og glattere, mens store porer og rynker nesten er helt vekk! Huden føles så myk og fin. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få så gode resultater med en hjemmebehandling!

Les mer

Cathrine 30 år

De siste 5 årene har jeg slitt mye med pigmentering i pannen. Jeg har prøvd så mye produkter, som ikke har gitt resultater. Nå er jeg ferdig med âme pure Roller behandlingen, og resultatene er virkelig helt utrolige. Jeg hadde faktisk aldri forventet meg så gode resultater! Tusen tusen takk, dere har reddet huden min!

Les mer

Stephanie 36 år

Jeg er 36 år og har prøvd alt av produkter mot akne og uren hud. Ingenting har hjulpet for meg. Jeg valgte å teste âme pure behandlingen og det er virkelig gitt meg HELT NY hud! Endelig tørr jeg å vise meg offentlig uten sminke.

Les mer

Emily

Jeg virkelig ELSKER denne behandlingen! Jeg har slitt med akne så lenge jeg kan huske, og jeg har også blitt behandlet med akne- medisiner uten å oppnå gode nok resultater. Dette er mitt resultat etter bare 2 uker med Âme pure, som dere kan se er huden min totalt forvandlet! Jeg vil anbefale produktene til alle som sliter med huden sin og som kanskje har gitt opp. Jeg er så lykkelig over at jeg endelig har funnet noe som fungerer!

Les mer

Chelsea

Jeg er helt satt ut og selvfølgelig kjempeglad for resultatet! Jeg kjøpte platinum dermaroller pakken for  aknearr og kviser. Som du kan se har det hjulpet helt vanvittig mye, men har også gjort huden min glattere, jevnere og glødende✨Jeg har ikke hatt noen kviseutbrudd etter at jeg ble ferdig med behandlingen. Produktene deres har hjulpet mye på selvtilliten min. 

Les mer

Nicola

Jeg klarer nesten ikke skrive hvor sjokkert jeg ble, når jeg så hvor raskt behandlingen fungerte.... Jeg startet behandlingen på en fredag kveld, morgenen etter så jeg ikke store forskjellen, men når jeg fjernet sminken på kvelden trodde jeg ikke mine egne øyne! Rett og slett fantastisk!

Les mer

Helen

Jeg var skeptisk og tenkte det var for godt til å være sant.

Jeg er glad jeg testet! Jeg så tydelig resultat bare etter første uken. Når behandlingen på 2 måneder var fullført var kviser og ikke minst arrene helt borte!!!

Les mer

Hannah

Jeg har ikke oljete hud lenger, mørke flekker og arr er helt tydelig redusert og store porer er nesten helt borte, noe jeg slet mye med før! Her er mitt før og etterbilde, jeg ble virkelig sjokkert når jeg begynte å se de gode resultatene!

Les mer

Donna

Etter 2 uker med âme pure Roller behandlingen er huden min glattere, mer glødende og linjer er rullet vekk. Pigmentflekkene er også blitt kraftig redusert, slik at jeg har fått en jevn hudtone. CIT Face Roller sørger for at de viktige ingrediensene i WriklEraser Gel blir absorbert dypt inn i huden. Dette har hatt en utrolig effektiv "anti aging" effekt på meg... Produktene får 5 stjerner fra meg og jeg kan absolutt anbefale alle å prøve!

Les mer

Alise

Produktene deres er helt fantastiske! jeg så resultater på båre acne og arr etter kort tid. Jeg var skeptisk i begynnelsen, siden jeg har prøvd så mye produkter uten resultater. Jeg er så fornøyd med behandlingen at jeg også har kjøpt deres ansiktsrens og fuktighetskremen deres. Jeg vil anbefale alle å prøve!

Les mer

Silje

Jeg skal være helt ærlig og si at jeg hadde mine tvil før jeg startet, men dette er et produkt jeg virkelig kan gå god for. Jeg har brukt sterk aknemedisin, antibiotikakurer, penslinger med fruktsyrer og lagt MASSE penger i produkter og behandlinger som dessverre ikke Har hjulpet mer enn for en periode. Nå er jeg på min 4. måned, og hittil har jeg bare hatt én eneste liten kvise i kinnet. Jeg tør til og med gå til postkassen uten å sminke meg først! Ja, for det gjorde jeg faktisk ikke før. Takk!

Les mer

Fornøyd kunde

Jeg har forsøkt alt av produkter, som bare har gjort huden verre. Jeg har også vært hos hudlege, men behandlingene irriterte bare huden min. Derfor var jeg veldig skeptisk til âme pure, hvorfor skulle det fungere når ingenting annet har fungert? Men nå er jeg så glad jeg valgte å prøve, for âme pure har virkelig forandret huden min. Den har blitt glattere og penere. Arrene mine er mye mindre synlige og jeg får ikke kviseutbrudd og nupper lenger, slik jeg fikk før. Disse produktene er verdt hver krone!

Les mer

Delia

Endelig et produkt som fungerer! Resultatene kom raskt, og allerede etter 1 uke så jeg stor forskjell. Nå går jeg å kjenner på huden min hele tiden, jeg har nemlig aldri har hatt så glatt, myk og kvisefri hud før. Jeg er så glad for at jeg fant produktene deres.

Les mer

Jenny

Jeg er både overrakset og kjempe fornøyd med resultatet. Jeg var litt skeptisk i starten, men nå kan jeg anbefale alle å prøve denne behandlingen!

Les mer

Gely

Jeg har brukt âme pure produktene mot kviser, uren og tørr hud. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Huden min har aldri vært så fin, glødende og kvisefri. Til og med porene mine har blitt mindre, og en begynnende «sinnarynke» er glattet ut! Jeg kan anbefale alle å teste disse produktene!

Les mer

Helen

Jeg var skeptisk og tenkte det var for godt til å være sant. Jeg er glad jeg testet! Jeg så tydelig resultat bare etter første uken. Når behandlingen på 2 måneder var fullført var kviser og ikke minst arrene helt borte!!!

Les mer

Gabriella

Jeg er helt sjokkert over resultatet! Jeg slitt med acne rundt haken, store porer og generelt mye urenheter i huden. Jeg har testet ALT for å prøve å få kontroll på huden, men ingenting har fungert før nå!! Etter kun 1 behandling så jeg STOOR forskjell! Huden har blitt sååå mye bedre. Jeg har har fått selvtillitten tilbake!

Les mer

Vippeserum- Vipper & bryn (6 Bilder)

Melanie

Jeg bare ELSKER vippeserumet til âme pure. Jeg har aldri hatt så lange og fyldige vipper før. Det er helt utrolig hvor lange vippene mine har blitt på så kort tid! Jeg kan anbefale alle å prøve.

Les mer

Alexandra

Vippene mine var helt ødelagte etter vippe-extension. Bildet på toppen viser hvordan de var og bilder under ser du hvor mye vippene mine har voks med âme pure vippeserum på bare 4 uker

Les mer

Mia

Øyenbrynene mine var overnappede og jeg fikk de aldri til å vokse tilbake. Etter jeg begynte å bruke serumet til Ame pure har de blitt så fyldige og fine. Jeg er utrolig fornøyd!

Les mer

Tina

Lash & Brows Enhancer er virkelig et fantastisk produkt! Etter to graviditeter begynte jeg å miste øyenvippene, og i ungdomstiden var det «inn» med tynne overnappede bryn som jeg dessverre aldri opplevde at vokste tilbake- inntil jeg kjøpte vippeserumet til âme pure! Etter ca. 5- 6 har vippene mine blitt superlange og flotte, i tillegg har jeg fått fyldige bryn! Jeg er SÅ glad og kan på det varmeste anbefale produktet til alle som ønsker gode resultater.

Les mer

Tina

Jeg har funnet markedets absolutt beste vippeserum! Jeg så resultater etter 10 dager og nå er vippene mine helt fantastiske! Jeg kan virkelig anbefale den for alle som vil ha superlange øyenvipper, for dette funker virkelig!

Les mer

Sophie

Dette er det beste vippeserumet jeg noen gang har prøvd! Etter bare 2 uker begynte jeg å se store forandringer på vippene mine :-)

Les mer

KROPP (8 Bilder)

Jeanett

Dette er helt vanvittig! Er veldig glad for og overrasket over hvor bra deres produkt har virket:) Jeg er så fornøyd!! Synes også den virker slankende/oppstrammende. Jeg fikk masse strekkmerker etter svangerskapet, så hvis du plages, så hadde jeg ikke ventet med å kjøpe denne! Mange tenker kanskje at det bare er tull, men det er det IKKE! Jeg har brukt 1.00mm lengde på Body Roller

Les mer

Lisa

Da jeg så ned på lårene mine fikk jeg sjokk. Merkene hadde kommet over natten omtrent, og jeg ville bare gråte. Jeg googlet og googlet, men hadde Amé Pure i bakhodet. Som mange andre var jeg skeptisk og trodde ikke på at en rull med nåler kunne hjelpe. Den dag i dag er jeg ufattelig glad for at jeg prøvde strekkmerkebehandlingen, for hvis ikke hadde jeg ikke våget meg i bikini i sommer. Jeg fikk kun fullført 6 av 8 uker behandling grunnet ferie, men jeg føler meg ferdig. De verste merkene er borte, noen har blitt helt hvite og det er bare et par små streker igjen. Tusen millioner takk. 

Les mer

Kim

Jeg var så utrolig skeptisk til at dette skulle gi noen som helst resultater. Jeg hadde ikke penger til operasjon da jeg fikk masse strekkmerker og arr etter graviditeten når jeg var 22 år. Jeg syntes magen så forferdelig ut og håper virkelig at denne behandlingen kunne hjelpe. Etter bare 3 gangers bruk begynte magen å se sååå mye bedre ut, jeg kunne ikke tro mine egne øyne.
Nå gleder jeg meg masse til resultatet etter 8 uker. Jeg kunne ikke vært mere fornøyd!
Tusen takk for fantastiske produkter og jeg anbefaler alle å teste!

Les mer

Jeanett

Dette er helt vanvittig! Er veldig glad for og overrasket over hvor bra deres produkt har virket:) Jeg er så fornøyd!! Synes også den virker slankende/oppstrammende. Jeg fikk masse strekkmerker etter svangerskapet, så hvis du plages, så hadde jeg ikke ventet med å kjøpe denne! Mange tenker kanskje at det bare er tull, men det er det IKKE! Jeg har brukt 1.00mm lengde på Body Roller

Les mer

Yinka

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte disse produktene. Etter noe få uker er strekkmerkene mine så kraftig redusert at jeg endelig tørr å bruke miniskjørt og bikini igjen!
Selv om produktene er litt dyre er det verdt hver krone, for de er virkelig magiske.
Her er mitt før og etterbilder.

Les mer

Annette

Jeg har virkelig prøvd alle behandlinger som finnes mot strekkmerker! Strekkmerkene har gått utover selvtilitten min og jeg har vært veldig nære på å bruke store summer på kirurgi for å fjerne de på underamene. Nå etter 8 ukers behandling med âme pure Intensive Stretch Marks Eraser har de nesten forvunnet helt. Fra å være 2 cm tykk revnet hud og nå ser huden kun litt ujevn ut. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dette kunne fungere, men det er virkelig helt magisk! Jeg skal ta en ny behandlingsperiode og da er jeg sikker på at de forsvinner 100%.

Les mer

Christina

Fet er helt sprøtt hvor glatt og jevn huden har blitt etter jeg brukt Intensive Cellulite Eraser. Det er ingen "hull" og appelsinhud igjen på lårene. I tillegg har den også strammet opp huden.

Les mer

Janita

Jeg har brukt Cellulitt behandlingen nå i snart to måneder. Jeg må ærlig si at jeg ikke har trodd på noe slikt før. Men etter en stund med Body CIT roller på kvelden før jeg legger meg, har jeg fått gode resultater! Å jeg kan anbefale dette produktet, virkelig! Jeg har lenge slitt med Cellulitter på baksiden av låra mine. Noe jeg har lenge prøvd å fjerne med alt mulige ting. Å det er jeg nok sikkert ikke alene om, vill jeg tro. Jeg såg fine resultat etter første gang jeg gjorde dette. Å ser fram til å kunne vise lår uten å skjemmes av cellulitter! :)

Les mer