Frakt og levering

Hvor mye koster frakten?


Vi har GRATIS Frakt på alle kjøp over 290 kr. 
Bestillinger på 290 kr og lavere koster frakten 79 kr.  

Vi ønsker å forsikre våre kunder om at vi ikke har abonnement eller binding på noen av våre produkter.

Hvor lang tid tar det før jeg mottar min bestilling?

Leveransetid er 1- 3 arbeidsdager, regnet fra dagen etter du la inn din bestilling. Hvis pakken får plass i din postkasse, leveres den først og fremst der. Får den ikke plass i din postkasse, henter du pakken hos ditt lokale postkontor og du får da hentemelding i postkassen.
Det er kundens ansvar å sørge for at adressen som skrives inn stemmer med folkeregisterets og Postens adresser. Navnet må også stå tydelig på postkassen. Uavhentede og feiladresserte pakker, som returneres til oss faktureres med kr 139,-
Om leveransen blir forsinket informeres kunden via e-post eller telefonsamtale fra âme pure. Kunden har alltid rett til å heve kjøpet ved langvarige leveranseforsinkelser. Heving av kjøp skal skje skriftlig via e-post til âme pure’s kundeservice. Âme pure betaler tilbake totalsummen senest 14 dager etter at skriftlig beskjed om heving av kjøpet er mottatt. Det kan finnes tilfeller som gjør det umulig å fullføre bestillingen, for eksempel om en leverandør ikke kan levere varene. Vi forbeholder oss retten til å fraskrive oss alle erstatningskrav til kunden gjeldende leveranseforsinkelser.

Kan jeg endre bestillingen min?

På grunn av vårt høye ordrevolum, blir alle fullførte bestillinger sendt direkte til vår pakketerminal i løpet av få minutter etter bestillingen for å få sendt varene til deg så raskt som mulig. Vi kan derfor ikke endre eller kansellere bestillingen når den er sendt over til vårt pakkelager for behandling.
Vi anbefaler deg å dobbeltsjekke bestillingen din og leveringsadressen før du bekrefter bestillingen din.

Er det abonnement på deres produkter?

Vi tilbyr ikke abonnement eller binding på noen av våre produkter. Du vil derfor ikke motta flere varer fra oss, om du ikke selv legger inn en ny bestilling i nettbutikken.