Om âme pure®

Vår visjon

Vårt mål er ganske enkelt: å hjelpe personer i alle aldre å oppnå vakker, sunn, glødende hud. Vi har utarbeidet systematiske, effektive, sikre og trygge arbeidsmetoder, for å oppnå våre målsetninger, ved å tilby eksklusive, klinisk dokumenterte hud behandlinger, for behandling av normale hud-problemer, som kan utføres komfortabelt og trygt av kunden, i ro og fred hjemme. Vi kombinerer bruk av Dermaroller sammen med hudprodukter med høyt innhold av avanserte og dokumenterte aktive ingredienser. Dermed kan man forvente en hudfornyende man vanligvis kun oppnår på profesjonelle klinikker. Vi tilbyr rett og slett en dobbel effekt! De mikroskopiske nålene øker umiddelbart kollagen produksjonen i huden med over 200%, samtidig som hullene i huden mangedobler opptaket av de aktive ingrediensene, ettersom nålerullen har laget 50.000 hull inn i huden som funger som en «motorvei» for ingrediensene inn i huden. Dette er luxury premium hudbehandlinger du kan gjøre trygt hjemme, til en brøkdel av kostnaden klinikkene krever. Resultatene er ofte like godt, eller til og med bedre. Dette fordi du repeterer behandlingen 16 ganger over 8 uker. Resultatet blir derfor bedre og bedre i løpet av disse 8 ukene!

 

Våre behandlinger

Basert på omfattende produktutvikling, og testing, har vi laget behandlinger som er tilpasset ulike hudproblemer. Enten om det er kviser, urenhud, oljete hud, store porer, eller om det er rynker, arr pigmenteringsproblemer eller aldersflekker du ønsker å behandle. Vi har også utviklet meget effektive behandlinger for kroppen, dersom man ønsker å fjerne strekkmerker eller cellulitter. Vi har også laget hudbehandlinger som er tilpasset mannlig hud, som har vist seg meget effektiv for reduksjon og forebygging av kviser, men også fjerning av akne arr.
Vi bruker kun kirurgis stål i nålerullene, og de er rullene er alle håndlaget. Det er så langt vi vet, ikke noen andre ruller på markedet i Europa eller USA, som har dokumentert effekt gjennom kliniske studier. Vi bruker kun aktive ingredienser som føler EU krav til kosmetikkproduksjon, og gjør all produksjon ihh til EU Cosmetic GMP. Vi krever at de aktive ingrediensene har vist signifikant effekt i minimum 3 menneske studier, samt at de vegan basert og ikke-GMO. 
Vi tar sterkt avstand fra alle former for dyrestudier, og alle våre ingrediensleverandører er forpliktet til ikke å utføre testing på dyr. Det er derfor vi stolt kan si at vi er internasjonal medlem av PETA, som gir oss retten til å kalle våre produkter «Crulty Free & Vegan». Vi er også medlem av Dyrevernalliansen i Norge, hvor vi også er forpliktet til å unngå leverandører som utfører testing på dyr. 

Våre resultater

Til nå har vi behandlet over 700.000 kunder, og vi får daglig mange positive tilbakemeldinger fra kunder som sender oss bilder og forteller hvordan vi har endret livet deres. Dette gir oss inspirasjon og energi til å fortsette vårt arbeid, med å lage nye innovative neste generasjon hudpleie produkter.

Kundene våre spør oss alltid hva de skal gjøre når behandlingen er ferdig? «Hvordan unngår jeg å få hudproblemene tilbake?». Hvilken cleanser, fuktighetskrem, skrubb, etc, anbefaler dere? Dette er årsaken til at vi i løpe av de siste 2 årene har også utviklet en bred portefølje av hudpleieprodukter som skal brukes etter behandlingene. Vår Cleancing Gel, fuktighetskremer, Scrub, etc, inneholder de samme høyeffektive aktive ingrediensene som du finner i behandlingene våre. Dermed kan man gjerne si at disse produktene gjør at du fortsetter å «behandle» huden selv etter bruk av Dermarolleren. 
PS! Vi anbefaler å utføre minst 1 behandling årlig. Da holder du aldringen på god avstand!

Du finner før og Etterbilder som våre kunder har sendt til oss HER